הסיפור שלנו
לאחרונה הרחבנו והעמקנו את פעילותנו,
הקמנו בית בד מתקדם ומרכז מבקרים
בכפר כלנית שבקרבת ביתנו במג'אר ומפעל מתקדם עם מרכז
אחסנה והפצה לוגיסטי באזור התעשייה של טבריה עילית.
הוספנו מגוון רחב של מוצרים איכותיים,
החל בשמנים זניים, כולם כתית מעולה, דרך טחינה מלאה, חלבה
מלאה, תבלינים גליליים וכלה בסדרה קוסמטית מפנקת
המבוססת על שמני הזית שלנו.
מוצר ישראלי
אנחנו גאים להיות אחד מארבע יצרני שמן הזית הגדולים בארץ ואנחנו היחידים מתוכם, המגדלים, מטפחים, מוסקים ומייצרים את השמן בארץ.
רק שמן ישראלי שנוצר בבתי בד שנבדק ואושר בענף הזית יוכל לקבל תו איכות של ענף הזית. לכן השמן שלנו הוא היחיד מתוך ה-4 הנושא את תו התקן הישראלי.
זני השמנים שלנו
הטעם המוכר והאהוב שרכש אוהדים רבים בארץ ובעולם.
שמן זית ארומתי, שבזכות האיזון ברמת החריפות
והפירותיות שלו מתאים לכל מגוון השימושים והמטבחים.
שמן הזית הקלאסי של ג'השאן מביא את טעמי הגליל
ישר למטבח שלכם. תתכוננו למחמאות ותיהנו!
פירותיו גדולים יחסית בצורה מוארכת. טעמו משתנה מאוד הן כתלות במועד המסיק והן באזור הגידול. בגולן הזן נוטה להיות בעל טעם דומיננטי ומרירות בולטת ואילו בדרום הארץ נאפיין אותו בארומה עדינה, מרירות ומידת חריפות עדינה. יש לו טעם אגוזי.
יש לו דמיון רב לזן סורי אך אחוז השמן שבפרי, נמוך מעט יותר. הוא גדול ומעוגל יותר והבשלתו מוקדמת יותר. טעמו עדין יותר מסורי.
עקרות ועקרי הבית מעדיפים לתבל בו, אך השפים המנוסים משביחים בו מאכלים ומעדנים הוא מעט חריף, מתאים למאכלים בעלי טעם עז כמו סלטים, ממרחים חומוס וכדומה
זה פרי גדול, מבשיל מאוחר יחסית וצבעו שחור עמוק
טעמו ניטרלי ללא הדגשים מיוחדים ועל כן הוא מהנפוצים בעולם. יש לו "נוכחות" והוא מתאים לקשת רחבה של תבשילים
בהשילו, זוכה לצבע שחור אדמדם. הפך לזן הפופולרי בכרמי הארץ ואיכותו גבוהה ביותר. יש לו טעם פירותי וארומה מודגשת. מתאים לכל צרכי המטבח הדורשים נוכחות עזה ובולט באחוז עשיר של חומצה אלואית.
פריו קטן ואחוז השמן בו גבוה יחסית. טעמו עדין ואיכותו גבוהה ועל כן הוא מקובל מאד באירופה. מתאים לקשת רחבה של מאכלים, לא חריף מידי אך יש לו נוכחות.
טעמו פירותי חזק ומריר. ניחן באיכויות טעם וריח טובות מאוד. האיטלקים אוהבים לתבלו בפסטות. האיכות הביוכימית של השמן הגבוהה ביותר מבין זני הזיתים הגדלים בארץ. השפים אוהבים להשביח בו שמני זית אחרים.